sfeerbeeld

Onderhoud van uw tuin

U heeft een tuin, maar u besteedt het onderhoud liever uit. Bij ons is uw tuin in professionele handen.

Of het nu gaat om achterstallig onderhoud, voor- en najaarsbeurten of het periodiek bijhouden van uw tuin, wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet.

Waarom u kiest voor de Tuinaannemer:

  • Binnen 1 tot 5 werkdagen reactie op uw aanvraag
  • Vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Uw wensen gecombineerd met ons advies
  • Duidelijke, eerlijke offerte

Particuliere tuinen

Wij kunnen uw tuin met een voor- en najaarsbeurt onder controle houden, zodat u zelf de rest van het jaar gemakkelijk uw tuin kunt onderhouden. Ook kunnen wij periodiek bij u langskomen om bijvoorbeeld uw gazon te maaien en het onkruid te wieden. Zomers kunnen wij uw tuin water geven als u met vakantie bent. In de herfst kunnen wij uw tuin winterklaar maken en het blad opruimen. ’s Winters doen wij de wintersnoeiwerkzaamheden, verplanten, sneeuwschuiven en zoutstrooien.

Wij bieden u altijd een mooie passende oplossing. Dat geeft u de zekerheid dat uw tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Met duidelijke afspraken zorgen wij ervoor dat u vooraf weet wanneer en wat er met uw tuin gaat gebeuren.

Bedrijfstuinen en terreinen

Uw entree is belangrijk voor een eerste indruk bij uw klanten. De Tuinaannemer kan deze mooi en goed onderhouden. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw parkeerplaats goed onderhouden, overzichtelijk en onkruidvrij is, zodat uw klanten, leveranciers en personeel zich veilig op uw terrein kunnen bewegen. Wij verwijderen bladeren in de herfst en bestrijden gladheid in de winter.

Wij bieden u altijd een mooie passende oplossing. Dat geeft u de zekerheid dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door mooi uitziet. Met duidelijke afspraken zorgen wij ervoor dat u vooraf weet wanneer en wat er met uw tuin gaat gebeuren.

Zet hier uw eerste stap naar een nette tuin

Als u het contactformulier op onze website invult, kunt u al uw vragen en wensen doorgeven. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Na het kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur hebben wij een aardig beeld van wat u wilt, zodat wij voor u een onderhoudsplan op maat kunnen gaan maken.

Als u het contactformulier op onze website invult, kunt u direct al uw vragen en wensen doorgeven. Zo hebben wij bij het kennismakingsgesprek al een beeld van uw wensen, zodat wij na ons gesprek een onderhoudsplan op maat voor u kunnen maken.

offerteaanvragen
De TuinaannemerTel.:06 20 216 500
Bertram 155Mail:info@detuinaannemer.nl
1422 RX UithoornKvK34297850
Nederland